Ikke kategoriseret

og hvor simpelt det var

Woocommerce
Woocommerce er med til at skabe muligheden for en webshop til både en stor men også en mindre virksomhed, udover dette så er woocommerce brugervenligt i forhold til at oprette nye produkter for en klient.

Woocommerce er et e-commerce plugin til WordPress, det vil sige at integrationen til wordpress er perfekt, udover dette så blev woocommerce meget hurtigt et udbredt plugin, netop med baggrund på brugervenligheden, og hvor simpelt det var at få op og køre.
Udover dette, så giver woocommerce muligheden for at skabe en webshop til hvilken som helst hjemmesiden med meget få kliks.

Der er utrolig mange muligheder for at videreudvikle på ens webshop med woocommerce også, da der er mulighed for at linke facebook sammen med dine produkter, så det er muligt at have en webshop på facebook med de samme produkter fra ens egen hjemmeside.

Woocommerce giver så mange mulighed i forhold til at videreudvikle på sin webshop da der er rig mulighed for at arbejde sammen med andre plugins, de andre plugins der kan arbejdes med kunne f.eks. være nogen af dem der bliver arbejdet med i dette projekt.

Plugins (Loco translate, GDPR Cookies consent, Woocommerce Date and time, Woocmmerce Cash and pick up, Category order, Bambora, Jetpack, Really simple SSL, Contact form 7)

For at nævne nogle af de plugins som bliver brugt i løbet af dette projekt som er lidt mindre men stadig relevante for at skabe denne hjemmeside til punkt og prikke, så bliver man nødt til at have nogle forskellige muligheder.
Nogle af disse plugins har været essentielle i forhold til hvordan man bestiller maden hos takeaway shoppen, eller hvordan man betaler for sin mad.
Der er tale om Woocommerce Date And Time, Wocommerce Cash And Pick Up og Bambora. Disse tre plugins er utrolige brugbare i forhold til hvilken dag og hvad tidspunkt kunderne bestiller deres mad til, men også muligheden for betaling på stedet eller ved levering. Udover dette, så for at have en webshop skal man have et betalingsservice, ved dette projekt er der blevet arbejdet sammen med Bambora plugin, dette plugin skaber en mulighed for en butik at have en webshop med betalingsmodul, hvor der selvfølge bliver betalt en smule til Bambora, men så får man også et system der virker og som man altid kan få fuld service på som kunde.

Skriv et svar