Ikke kategoriseret

hvor man derimod i Elementor

WPBakery
Der er blevet arbejdet med WPBakery af flere årsager, den lette årsag ville være at sige på grund af tema, men det er ikke derfor det er valgt.
WPBakery giver brugeren flere muligheder end hvad nogle andre pagebuilder programmer giver, hvis man sammenligner med Elementor, så har man i WPBakery mulighed for at gå ind og ændre i HTML koden også, hvor man derimod i Elementor kun kommer ind og kan redigere i pagebuilderen. På denne måde kan man dog også komme inde og sætte kode stykker ind ved hjælp af widgets, men hele pointen med WPBakery er at man kan arbejde i backend og front end på samme tid, dette er et essentielt værktøj, da der kan være nogle ting som skal ændres i HTML, da nogle ting ikke er som de skal være. Denne funktion giver så mange flere muligheder for brugeren/udvikleren at dykke ned i koden hvis der er en fejl eller andet.

Ud over dette, så er WPbakery utrolig hurtigt og arbejder sammen med nærmest alle plugins, dette har været en utrolig vigtig funktion, da der ikke skal være nogen ting der går ind og konflikter med hinanden, da det kan betyde at webshoppen ikke fungere optimalt.
WPBakery er kendt som WordPress bedste pagebuilder, da den også kan arbejde sammen med alle temaer hvis det skulle være en mulighed for en udvikler.
Udover at WPBakery bliver brugt til dette projekt, så bliver WPBakery brugt af mere end 4.300.000 mennesker rundt omkring.

Til sidst og ikke mindst, så er WPBakery Woocommerce brugervenligt, det vil sige at denne pagebuilder arbejder perfekt sammen med Woocommerce hvilket er yderst vigtigt i forhold til at det er en webshop som bliver bygget til denne klient.

Skriv et svar