Ikke kategoriseret

forventer at styrke mine

Jeg vil i dette afsnit komme ind over mine mål, som jeg har sat mig i starten af praktikforløbet. Også vil jeg reflektere over hele mit forløb og min udvikling gennem de 3 måneder. Herunder lister jeg mine mål op: Faglige læringsmål: Digital marketing, markedsføring, strategier, udvikling af hjemmesider, SEO og SoMe opgaver. Personlige læringsmål: Jeg forventer at styrke mine kompetencer indenfor marketing strategier og digital marketing strategier. Jeg forventer også at kunne lærer en masse om at lave hjemmesider. Styrke mine kompetencer indenfor SoMe opgaver og SoMe strategier, både ”paid” og ”organic” SoMe. Jeg forventer også at kunne lærer bruge de forskellige strategier vi har lært i skolen i praksis. Udover dette er mine forventninger for det meste indenfor digital marketing. Da det er det som Moonstar Webdesign mest arbejder med. Det er også helt klart det som interesserer mig mest. SoMe Sociale medier eller SoMe, har jeg altid tænkt at var nemt og enkelt. Dette fandt jeg hurtigt ud af under mit praktikforløb, at det faktisk ikke er så nemt som man går rundt og tror.Under min praktikperiode har jeg lært, at der er flere faktorer man skal tage stilling til. Det er ikke bare lige at dele nogle billeder på Facebook eller Instagram. Det er meget vigtigt hvilket content man kommer med det skal være gennemtænkt og analyseres, ellers kan man dele lige det man vil uden nogen effekt. Det er vigtigt at ramme målgruppen, som man ved passer bedst til egen virksomhed. Det er også vigtigt at det delte materiale, som fx. kan være billeder eller videoer, at dette er professionelt for at arbejdet så ser pænt ud – det er nemlig de små detaljer der gør at kunderne vil se på det og ikke bare går forbi. Jeg har både arbejdet med “paid” og “organic” SoMe, altså betalt og ikke betalt SoMe. Det har været rigtig lærerigt for mig at prøve “paid” SoMe – jeg har set hvordan og hvilke analyser man kan lave udefra de tal man får fra Paid SoMe.

Af alle de punkter har SEO nok været det punkt jeg har haft mest interesse for da alt bliver mere og mere digitaliseret. Det er derfor vigtigt at lande på toppen af søgemaskinerne altså google. Det er vigtigt for en virksomhed da det skaber meget vækst og tiltrækker mange nye kunder. Udover det er det nok det punkt jeg var mindst “klædt” på til inden jeg kom i praktik herude. Vi har haft kort om det i digital marketing, jeg havde det som valgfag. Men jeg må bare sige jeg har lært en masse omkring SEO her i Moonstar Webdesign. Jeg har både lært en masse nyt omkring det, men udover det har jeg fået lov til at prøve det i praksis. Hvilket jeg synes giver noget ekstra i forhold til at forstå, hvordan SEO fungere og hvordan det skal udføres på den mest optimale måde. For mig har det virkelig været spændende og se hvordan Moonstar Webdesign arbejder med SEO opgaver og det har været mere spændende og det selv i praksis. Vi har arbejdet systematisk med SEO hvilket har hjulpet mig meget mere med at forstå hvordan det fungere og hvordan det skal gøres. Vi har arbejdet udfra det vi kalder en SEO checkliste, for at komme godt rundt omkring alle punkter så det bliver god SEO og vores mål har altid været at få alle vores kunder på toppen af Google. Jeg kan derfor se den store udvikling på dette område også. Hjemmeside Hjemmeside design og udvikling er hjemmesider og webshops er nok det jeg har arbejdet med mest ude ved Moonstar Webdesign. Det har virkelig været inspirerende og meget lærerigt og arbejde med Kasim. Han er virkelig en expert indenfor hjemmeside/webshop design og udvikling. Han har virkelig lært mig rigtig meget. Jeg kan nu designe og udvikle min egen hjemmeside/webshop fra start til slut i WordPress. Udover at designe og udvikle hjemmesider på WordPress har jeg lært en masse andet indenfor WordPress som fx plugins. Det er nemlig vigtigt at vide hvilke plugins der skal bruges i forhold til design af hjemmeside. Det har været meget svært fra start da jeg kun var let klædt på fra digital marketing som jeg havde i 3 måneder som valgfag. Men efter dette 3 måneders forløb hos Moonstar Webdesign har jeg virkelig udviklet mig rigtig meget og lært en masse inden for hjemmeside/webshop design og udvikling. Jeg havde ingen erfaringer med Woocommerce hvilket er det man bruger til at lave web shops med online salg på i WordPress. Dette har jeg også lært hvilket har været meget spændende og lærerigt – jeg har også arbejdet med virksomheder der skulle have skiftet

2 thoughts on “forventer at styrke mine

  1. Artificial intelligence creates content for the site, no worse than a copywriter, you can also use it to write articles. 100% uniqueness, scheduled posting to your WordPress :). Click Here:👉 https://stanford.io/3FXszd0

  2. Artificial intelligence creates content for the site, no worse than a copywriter, you can also use it to write articles. 100% uniqueness, scheduled posting to your WordPress :). Click Here:👉 https://stanford.io/3FXszd0

Skriv et svar