Ikke kategoriseret

bestemmer selv om

Hej alle
I dag skal I arbejde med to emner. I bestemmer selv om I vil starte med A eller B:
A. Atomic Design (Kan I evt udskyde til fredag, men skim lige teksten)
B. Userflow og Paperprototyping

Jeg vil gerne mødes med jer alle kl. 14.00. på Meet: hvor vi samler op på spørgsmål, der måtte være til dagens emner. Jeg er tilstede på FB og mail (krut@ucl.dk) og kan også mødes med jer på Meet (skriv mail eller FB besked først). Kontakt mig endelig ved den mindste tvivl.

I skal oprette en gruppemappe her, hvis I ikke allerede har gjort det (opret selv gruppemappe) :
I arbejder sammen i jeres modul 5 grupper. I mødes (virtuelt) i gruppen. På mødet aftaler I, hvordan I sammen, bedst kan lave dagens opgaver og opnå dagens læringsmål.

Jeres plan og besvarelser skrives ned i google doc. Jeg råder jer til at fortsætte i samme dokument som I oprettede i tirsdags, så har I alle noter samlet ét sted. Det er dog op til jer, så længe I sætter et evt nyt link i statusarket.

Jeg har indsat linket til jeres dokument fra i tirsdag i følgende statusark:
. Følg jeres plan, og når dagen er omme angiver I hvorvidt I nåede målet i ”er læringsmål opnået ?”. Og hvis ikke det er nået, hvornår og hvordan I forventer at arbejde videre med at opnå læringsmålene.
Ser I fejl eller mangler i dette dokument, så tøv ikke med at kontakte mig 🙂
Rigtig god fornøjelse, vi tales ved kl 14.00.
Mvh Kristin
EDIT kl. 10:12:
Link fra samtale: hvordan griber I opgaverne an (både scenariomapping og opgave B), hvis I ikke har haft mulighed for at lave brugerundersøgelser?
Kl.15:20
Optagelse fra opsamling kl. 14.00: