Sydfyns Rengørings Service | Recent trends in storytelling
26
post-template-default,single,single-post,postid-26,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Recent trends in storytelling

Map where your photos were taken and discover local points.
qode interactive strata

Recent trends in storytelling

I raskt gadedrengeløb og med svingende arme kommer en gruppe piger på 8-9 år drønende gennem aulaen på Fyn.
Asmir Verdon, rengøringsassistent igennem seks år, smiler ad børnene. Men siden folkeskolereformen og dens lange skoledage trådte i kraft i sommeren 2017, er det blevet markant hårdere for hende at nå at fjerne nullermænd, sølvpapirskugler og andet snavs efter ungerne. Skolen bliver mere beskidt og der er færre timer til rengøring.
– Hvis man har brug for hjælp til at skifte en pære eller hjælp til at male en væg, så er vi klar, ligesom vi også kan påtage os lettere havearbejde som græsslåning, rengøring af fliser og fjernelse af ukrudt. Vi er altid klar til at få en snak med kunden om de behov, vedkommende har. Vores vigtigste områder er dog rengøring, men vi kan lidt af hvert, så man skal bare henvende sig, hvis der er noget, man skal have ordnet, slutter han, mens han arbejder videre på at få styr på lokalerne i vestergade inden åbningen den 1. oktober.
300 Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: